Η ιστορία μας

Η ιστορία μας μπορεί να καθορίσει το μέλλον. Όλες οι όμορφες ιστορίες είχαν μια αρχή.

ΠΡΟΦΙΛ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΟΡΑΜΑ

Το eclass4u δραστηριοποιείται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2010 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης σε φοιτητές σχολών του ΕΑΠ και του ΑΠΚΥ. Απαρτίζεται από εξειδικευμένους καθηγητές με πολυετή πείρα στο αντικείμενό τους και έτσι μπορούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Το φροντιστήριο μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του Περιστερίου, πλησίον του Μετρό Περιστερίου και μπορείτε να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μας.

Αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε τη διάχυση της γνώσης και να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να διαπρέψουν τόσο στις σπουδές τους όσο και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν πρακτικά να τα  εφαρμόσουν επαγγελματικά.

Όραμά μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης προς όλους ανεξάρτητα από το σημείο το οποίο βρίσκονται. Θέλουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και καθοδήγησης για τους πελάτες μας, ώστε να αισθάνονται την ασφάλεια ότι μπορούν με επιτυχία να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

WWW.ECLASS4U.GR

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να μας επιλέξετε είναι οι εξής:

  1. Θα έχετε πρόσβαση στην ψηφιακή μας πλατφόρμα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μελετώντας το υλικό σε προσαρμοσμένες μελέτες περίπτωσης κατανοώντας σε βάθος την ύλη της σχολής σας.
  2. Θα μπορείτε να εκφράζεται τις απορίες τις οποίες έχετε και θα λαμβάνεται βιντεοαπάντηση με παραδείγματα για την επίλυση της απορίας σας.
  3. Θα μπορείτε να εξετάζετε τις γνώσεις σας από το μάθημα που παρακολουθήσατε πρακτικά με την εξάσκησή σας στα τεστ που διαθέτουμε.
  4. Θα μπορείτε να κάνετε τέστ προσομοίωσης των τελικών εξετάσεων, έτσι ώστε να εξοικειώνεστε με τη διαδικασία.
  5. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ωράριο της μελέτης σας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τις οποίες έχετε.
  6. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό που θα διαθέσετε για τη μελέτη σας, καθώς παρέχουμε πολλαπλά πακέτα συνδρομής που μπορείτε να επιλέξετε.