Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική αυτή αφορά τους χρήστες και τους πελάτες της ιστοσελίδας μας.

Η Πολιτική Απορρήτου του φροντιστηρίου μας για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων παρέχει με λεπτομέρεια πληροφορίες σε σχέση με τη συλλογή των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, σας πληροφορούμε με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε.

Η συλλογή δεδομένων

Συλλέγουμε δεδομένα τα οποία περιλαμβάνουν τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Στοιχεία πρώτης εγγραφής στην πλατφόρμα (Όνομα, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας)

  • Στοιχεία λογαριασμού προφίλ χρήστη (όνομα χρήστη και προσωπικός κωδικός)

  • Πληροφορίες σύνδεσης της συσκευής με την οποία μπήκατε στην σελίδα

  • Διεύθυνση IP και δεδομένα Cookies.

  • Πληροφορίες της τοποθεσίας

Λαμβάνουμε τα στοιχεία σας όταν κάνετε κάποια αγορά στην ιστοσελίδα, δημιουργείται προφίλ χρήστη, εγγράφεστε στο newletter μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα, εγγράφεστε σε πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, υποβάλλετε αιτήματά σας, εγγράφεστε σε διαγωνισμούς που διεξάγουμε.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και έννομο συμφέρον επιχείρησης

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε περίπτωση που μας αποστείλετε μια παραγγελία σας και έπειτα αναλαμβάνουμε να την υλοποιήσουμε.

Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει τα δεδομένα σας για προωθητικές μας ενέργειες όπως εγγραφή στο newletter. Αν κρίνουμε ότι κάποια υπηρεσία σας ενδιαφέρει μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επίσης, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες, διαγωνισμούς, προσφορές μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε περίπτωση που μας στείλετε ένα ερώτημα, παράπονο, σχόλιο. Επίσης, σας κατευθύνουμε αν υπάρχει δυσκολία στην πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, για τη διεξαγωγή αναλύσεων δεδομένων που λαμβάνουμε από την ιστοσελίδα με σκοπό την ανάλυση των τάσεων των καταναλωτών.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, για τη διατήρηση του δικαιώματος της επικοινωνίας με τον πελάτη με στόχο τη διεκδίκηση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, με στόχο την πρόληψη, εντοπισμό και προστασία φαινομένων απάτης ή άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες πληροφορίες για σκοπούς όπως:

εξατομίκευση της εμπειρίας των επισκεπτών μας στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου

παροχή υλικού (συμπεριλαμβανομένη και της διαφήμισης) προσαρμοσμένο στο δικό σας ενδιαφέρον και στο τρόπο με τον οποίο περιηγείστε στις υπηρεσίες μας μέσω διαδικτύου

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουμε στη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων και προβλημάτων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μας, να διαχειριστούμε τις ηλεκτρονικές (διαδικτύου) υπηρεσίες, να εντοπίσουμε τους χρήστες των υπηρεσιών μας στο διαδίκτυο, να στοχεύσουμε στη διαφήμιση και να συγκεντρώσουμε δημογραφικές πληροφορίες για εσάς.

 

Τα Δικαιώματα σας σύμφωνα με το νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πρόσβαση & Ενημέρωση

Διατηρείται το δικαίωμα να αιτηθείτε ενημέρωσης για τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχουμε συλλέξει και επεξεργαζόμαστε.

Επίσης, έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε το σκοπό συλλογής των δεδομένων σας αλλά και το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν στη βάση δεδομένων μας.

Διόρθωση

Διατηρείται το δικαίωμα να αιτηθείτε να διορθώσουμε τυχόν αναληθείς πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Περιορισμού και εναντίωσης επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε ή και να αποκλείσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς, εάν αντιληφθείτε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας με παράνομο τρόπο ή εάν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα για προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Φορητότητας

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό για εσάς.

Διαγραφής

Τέλος, έχετε το δικαίωμα, να μας ζητήσετε γραπτώς να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τον σκοπό που συλλέχθηκαν, εάν θελήσετε να αποσύρετε τη συναίνεση σας για την επεξεργασία αυτών και εάν τα δεδομένα σας υποβληθούν σε παράνομη επεξεργασία παραβιάζοντας τον κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

– Μέσω αποστολής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο:

– Μέσω επιστολής στη διεύθυνση:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνάψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί με την αίτηση σας. Το αίτημα σας θα επεξεργαστεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης, παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να παραταθεί έως και δύο μήνες, όταν ένα αίτημα είναι πολύπλοκο ή πολυάριθμο.

 Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είστε πελάτης της Κωτσόβολος. Αφού σταματήσετε να είστε πελάτης, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για διάστημα έως και 10 έτη, μετά την τελευταία σας αγορά κατά την οποία χρησιμοποιήσαμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μπορούμε όμως να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από 10 έτη, αν δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε για νομικούς, φορολογικούς  ή τεχνικούς λόγους. Μπορούμε επίσης να τα διατηρήσουμε για να σας ενημερώσουμε για τυχόν ανακλήσεις προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή, θα διασφαλίσουμε ότι το απόρρητο σας θα προστατεύεται και θα χρησιμοποιείται μόνο για τους σκοπούς αυτούς. Επιπλέον, δεν διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που είναι απαραίτητο. Τέλος, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα έχουμε ενεργή συναίνεση για τους λόγους που έχει δοθεί.