ΚΑΟ71 Διακυβέρνηση Κοινωνικών Εγχειρημάτων

Γιατί να κάνω μεταπτυχιακό στην Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία [ΚΑΟ];

Το ΜΤΧ στην ΚΑΟ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Σας καλεί να προσεγγίσετε έννοιες όπως η κοινωνική δικαιοσύνη, η ψυχολογική αίσθηση της κοινότητας, η ενδυνάμωση των συνεργατικών σχέσεων, η ενεργή συμμετοχή των πολιτών, η επίτευξη ατομικής και συλλογικής ευημερίας , κ.ά. Σταδιακά θα μάθετε να περιγράφετε πώς η δυναμική των ποικίλων οικονομιών διαμορφώνεται από τις ηθικές επιλογές και τις πρακτικές των υποκειμένων, καθώς και να ερμηνεύετε πώς οι ποικίλες οικονομίες στηρίζονται στην ανάπτυξη κοινοτήτων σε τοπική αλλά και παγκόσμια κλίμακα.

Σας προσφέρεται ένα ευρύ πεδίο επιστημονικών τεκμηριώσεων, που εμφανίζονται ως βασικές συνιστώσες της δημιουργίας και της βιωσιμότητας των αυτοδιαχειριζόμενων εγχειρημάτων.

Μαζί, στο eclass4U, θα “τρέξουμε” τη χρονιά με σύστημα και μεθοδικότητα. Οργανώνουμε και επικαιροποιούμε την ύλη, εμπλουτίζουμε τις σημειώσεις και τα βιντεομαθήματα και σας υποστηρίζουμε ΕΓΚΥΡΑ, ΕΓΑΚΙΡΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ σε κάθε εργασία, άσκηση, project ή παρουσίαση , στατιστική ανάλυση, έρευνα, κι ό,τι άλλο σας ζητηθεί.

Στείλτε τώρα mail στο grammateia@eclass4u.gr για να λάβετε άμεσα μια απόλυτα εξατομικευμένη προσφορά πακέτου υπηρεσιών. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top