Τρόποι Πληρωμής

Το φροντιστήριο eclass4u.gr παρέχει τη δυνατότητα πολλών και ασφαλών τρόπων πληρωμής για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αγοράσουν κάποια υπηρεσία.

Τρόποι Πληρωμής

Αυτόματη Ενεργοποίηση

Η πληρωμή με κάρτα ή Paypal γίνεται διαδικτυακά και εξασφαλίζει αυτόματη ενεργοποίηση και άμεση πρόσβαση στις ενότητες που αγοράσατε.

Ασφάλεια Πληρωμών

Αναγνώριση – Ταυτοποίηση πελάτη

  • Αρχικά δημιουργείς στην πλατφόρμα μοναδικούς κωδικούς που ταυτοποιούν ότι είσαι ο κάτοχος του προφίλ. Οι κωδικοί αυτοί είναι ο κωδικός εισόδου (όνομα χρήστη) και ο μυστικός κωδικός (password). Για τον μυστικό κωδικό επέφυγε τη χρήση εύκολων ανιχνεύσιμων κωδικών.
  • Μπορείς για τη δική σου ασφάλεια να μεταβάλλεις τον μυστικό κωδικό όσο συχνά θέλεις.
  • Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διασφάλισης της μυστικότητας των κωδικών από τρίτα πρόσωπα.
  • Σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι ο κωδικός σου παραβιάστηκε μας ειδοποιείς άμεσα.

Διασφάλιση του απορρήτου στη μεταφορά των προσωπικών σου δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.Η κρυπτογράφηση αποτελεί έναν τρόπο κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης συνδέεται στο προφίλ του και κάθε φορά που θα στέλνει πληροφορίες στο σύστημα, ο φυλομμετρητής, αρχικά κρυπτογραφεί τις πληροφορίες αυτές μέσω του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL και στη συνέχεια της αποστέλλει στο σύστημα. Το σύστημά μας αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (προκαθορισμένος με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται.

Διασφάλιση απορρήτου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές

Οι πληροφορίες του χρήστη είναι εμπιστευτικές και μόνο εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες συναλλαγών σου. Το φροντιστήριο δεν κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη και των συναλλαγών που έχει κάνει σε τρίτους εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τον πελάτη ή επιβάλλεται με δικαστική απόφαση.Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να διορθώσουμε όποιο προσωπικό σου στοιχείο έχει καταγραφεί λανθασμένα.
Καλάθι αγορών
Scroll to Top