Η στρατηγική μας

Ποιοι Είμαστε

Το eclass4u δραστηριοποιείται στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2010 παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης σε φοιτητές σχολών του ΕΑΠ και του ΑΠΚΥ. 

Απαρτίζεται από εξειδικευμένους καθηγητές με πολυετή πείρα στο αντικείμενό τους και έτσι μπορούμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. 

Το φροντιστήριο μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του Περιστερίου, πλησίον του Μετρό Περιστερίου και μπορείτε να έχετε εύκολη και άμεση πρόσβαση σε μας.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε τη διάχυση της γνώσης και να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να διαπρέψουν τόσο στις σπουδές τους όσο και να λάβουν τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσουν πρακτικά να τα  εφαρμόσουν επαγγελματικά.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης προς όλους ανεξάρτητα από το σημείο το οποίο βρίσκονται. Θέλουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και καθοδήγησης για τους πελάτες μας, ώστε να αισθάνονται την ασφάλεια ότι μπορούν με επιτυχία να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Η Στρατηγική Μας

σε τέσσερα απλά βήματα

1. Προγραμματισμός

… της μελέτης σας με ευέλικτα χρονοδιαγράμματα μαθημάτων.

3. Διαχείριση

… του χρόνου σας με σεβασμό στις ανάγκες του οικογενειάρχη, του εργαζόμενου, του επαγγελματία, κ.ο.κ.

2. Οργάνωση

… της ύλης «έξυπνα» και στρατηγικά για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις εξετάσεις.

4. Έλεγχος

… εμπέδωσης με τακτικά test.

Γιατί να μας επιλέξετε

Οι λόγοι για τους οποίους μας επιλέγετε είναι κυρίως οι εξής:

  1. Έχετε πρόσβαση στην ψηφιακή μας πλατφόρμα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μελετώντας το υλικό σε προσαρμοσμένες μελέτες περίπτωσης κατανοώντας σε βάθος την ύλη της σχολής σας.
  2. Μπορείτε να εκφράζετε τις απορίες τις οποίες έχετε και θα λαμβάνετε βιντεοαπάντηση με παραδείγματα για την επίλυση της απορίας σας.
  3. Μπορείτε να εξετάζετε τις γνώσεις σας από το μάθημα που παρακολουθήσατε πρακτικά με την εξάσκησή σας στα τεστ που διαθέτουμε.
  4. Μπορείτε να κάνετε τέστ προσομοίωσης των τελικών εξετάσεων, έτσι ώστε να εξοικειώνεστε με τη διαδικασία.
  5. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ωράριο της μελέτης σας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τις οποίες έχετε.
  6. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό που θα διαθέσετε για τη μελέτη σας, καθώς παρέχουμε πολλαπλά πακέτα συνδρομής που μπορείτε να επιλέξετε.

Απευθυνόμενοι αποκλειστικά κι εξειδικευμένα στον ενήλικο φοιτητή και στο πλαίσιο εκπαίδευσης «δεύτερης ευκαιρίας» και δια βίου μάθησης επιδιώκουμε και οραματιζόμαστε να σας προσφέρουμε ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής.

Το Πλάνο μας για το 2020-2021

H πανδημία άλλαξε τα δεδομένα κι εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, που θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, επικαιροποιούμε την ύλη, εκσυγχρονιζόμαστε τεχνολογικά και οργανώνουμε τα μαθήματα και την ψηφιακή μας εκπαιδευτική πλατφόρμα.

Ανανεωμένοι, σας περιμένουμε για μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, προσφορές και ποιότητα εκπαίδευσης.

Φιλικά,
Οι καθηγητές και συνεργάτες του eclass4u

Καλάθι αγορών
Scroll to Top