Υπηρεσίες

Είμαστε μια ομάδα καθηγητών, αποφοίτων οικονομικών σχολών κατόχων μεταπτυχιακών με εξειδίκευση στη σχολή ΔΕΟ του ΕΑΠ.

Από το 2009 έως σήμερα φροντίζουμε οι φοιτητές μας να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αποδίδουν το καλύτερο δυνατό στις σπουδές τους στο ΕΑΠ. Για τον λόγο αυτό:

  • επικαιροποιούμε κάθε χρόνο το εκπαιδευτικό μας υλικό και τα βιντεομαθήματα,
  • ενημερωνόμαστε διαρκώς για την ύλη,
  • αφουγκραζόμαστε τους φοιτητές για να διαπιστώσουμε τι χρειάζονται,
  • η πλατφόρμα εμπλουτίζεται διαρκώς με βάση την ύλη του τρέχοντος έτους,
  • διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες και απαιτήσεις των φοιτητών.

# 4U

Μαθήματα για σχολές ΕΑΠ ΑΠΚΥ

Στην ψηφιακή μας πλατφόρμα παρέχουμε βιντεοσκοπημένα μαθήματα για σχολές του ΕΑΠ, κυρίως για ΔΕΟ, με στόχο να βοηθήσουμε το φοιτητή να κατανοήσει και να αφομοιώσει την ύλη την οποία θα διδαχθεί. Επίσης, μέσω της πλατφόρμας ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ενδεικτικές λύσεις εργασιών αλλά και άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή που διδάσκει το μάθημα στην πλατφόρμα.

Εκτός από τα μαθήματα στην ψηφιακή πλατφόρμα, παρέχουμε τη δυνατότητα ζωντανών δίωρων μαθημάτων σε τμήμα ή σε ιδιαίτερο στο φροντιστήριο ή με τηλεδιάσκεψη.

# 4U

Μαθήματα Ομαδικά & Ατομικά [Online]

Παράδοση 2ωρων ή 3ωρων μαθημάτων σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση. Έμπειροι καθηγητές και εξειδικευμένοι στις μεθόδους εκπαίδευσης ενηλίκων διδάσκουν την ύλη με αλληλεπιδραστικό τρόπο και με την εφαρμογή σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων. Η αποτελεσματικότητα του μαθήματος ενισχύεται από τα μοναδικά φυλλάδια μελέτης και επανάληψης Eclass4U.

# 4U

Εξατομικευμένη υποστήριξη με ιδιαίτερα μαθήματα (και online)​

Παρέχουμε ιδιαίτερα μαθήματα είτε στο φροντιστήριο είτε μέσω τηλεδιάσκεψης σε μαθήματα σχολών του ΕΑΠ, ΑΠΚΥ, ΑΕΙ ΤΕΙ διοικητικών, κοινωνικών, ανθρωπιστικών επιστημών.

Είναι ιδανική επιλογή επίσης, για φοιτητές που θέλουν να επιτύχουν καλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις του ΕΑΠ αλλά και στις γραπτές τους εργασίες.

Ζήτησε άμεσα προσφορά για το κόστος των ιδιαίτερων μαθημάτων

# 4U

Προετοιμασία για εξετάσεις

Έρχεται η στιγμή που πρέπει να προετοιμαστείς για την εξεταστική, δεν γνωρίζεις πια σημεία είναι τα πιο σημαντικά και θέλεις να βάλεις μια τάξη στο διάβασμά σου;

Μπορείς να παρακολουθήσεις ομαδικά (θα πρέπει να συμπληρωθεί τμήμα) ή ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας για τις τελικές εξετάσεις που θα έχεις στο πανεπιστήμιο!! Η μεθοδολογία μας βασίζεται στις αρχές της εξατομικευμένης διδασκαλίας, ανακαλύπτοντας τα δυναμικά του κάθε φοιτητή, ώστε να ενισχύσουμε με αποτελεσματικό τρόπο την κατανόηση της ύλης στην οποία θα εξεταστεί ο φοιτητής.

# 4U

Απομαγνητοφώνηση κειμένων

Ο χρόνος που χρειάζεστε για να απομαγνητοφωνήσετε ένα κείμενο είναι αρκετά μεγάλος ιδίως αν δεν γνωρίζετε τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης και δεν έχετε και τον απαραίτητο χρόνο στη διάθεσή σας, για να το κάνετε μόνοι σας!

Αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση φωνητικών κειμένων με προσοχή στη λεπτομέρεια κατά την απόδοση του κειμένου στο γραπτό. Μπορείτε να ζητήσετε τώρα προσφορά για το κόστος του φωνητικού κειμένου που θέλετε να απομαγνητοφωνήσουμε.

# 4U

Δακτυλογραφήσεις

Παρέχουμε τη δυνατότητα δακτυλογράφησης κειμένων τα οποία θα μας αναθέσετε.  Διαθέτουμε την ικανότητα δακτυλογράφησης κειμένων στον χρόνο που επιθυμείτε εσείς.

# 4U

Μεταφράσεις

Αναλαμβάνουμε μεταφράσεις κειμένων από Αγγλικά στα Ελληνικά και αντίστροφα, σε γνωστικά αντικείμενα ανθρωπιστικών κοινωνικών και διοικητικών σπουδών.

# 4U

Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Το βιογραφικό σημείο αποτελεί ένα εφαλτήριο για την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση ενός ατόμου που βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης εύρεσης εργασίας. Η συνολική του παρουσίαση και η ανάδειξη των προσόντων που κατέχει ο αιτούμενος για εργασία πρέπει να είναι εμφανής έτσι ώστε να προκληθεί το ενδιαφέρον του εργοδότη και να ορισθεί επαγγελματική συνέντευξη για τη θέση εργασίας.

Για αυτούς τους  λόγους σας παρέχουμε συμβουλευτική καθοδήγηση για την ορθή σύνταξη του βιογραφικού, συντάσσουμε ή μεταφράζουμε το βιογραφικό σας. Επίσης, μπορούμε να μετατρέψουν χειρόγραφα βιογραφικά σε ψηφιακά. Η μορφοποίηση του βιογραφικού μπορεί να γίνει και με τις προδιαγραφές που θα μας δώσετε.

# 4U

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

Η συνοδευτική επιστολή βοηθά τον εργοδότη να αποκτήσει καλύτερη εικόνα για την προσωπικότητα του υποψηφίου αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

Εμείς παρέχουμε μοναδικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, τα οποία μπορεί να αξιοποιήσει ο υποψήφιος που κάνει αίτηση για μια θέση εργασίας. Επίσης, εξατομικεύουμε το περιεχόμενο και αναδεικνύουμε τα δυνατά σημεία του υποψηφίου.

τι λένε οι φοιτητές μας

Επέλεξα το Eclass4U από την 1η μέρα της φοίτησής μου στο ΕΑΠ. Ολοκλήρωσα εύκολα, ευχάριστα, ξεκούραστα και χωρίς άγχος μόλις σε 4 χρόνια τις σπουδές μου, με τη βοήθεια ενός πανεπιστημιακού φροντιστηρίου, το οποίο «ξέρει καλά τη δουλειά του». Ειλικρινά ευχαριστώ για την απεριόριστη βοήθειά σας .
Άγγελος
Ιούλιος 2019

Δε θα ξεχάσω ποτέ τη βοήθεια και την αμέριστη υποστήριξη που έλαβα από τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του Εclass4U. Πάντα πρόθυμοι/ες, με μεράκι και καλή διάθεση για να σε κατευθύνουν, να σε διδάξουν, να σε στηρίξουν.
Άννα -Μαρία
Ιούνιος 2020

Άκουσα για το Eclass4U από συμφοιτητές μου και αν δεν το ζούσα δε θα το πίστευα. Έγραψα τελικό βαθμό πάνω από 9 και στις τρεις ενότητες του 2ου έτους και το μόνο που έκανα είναι να ακολουθήσω το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ Eclass4U. Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στις καθηγήτριες Β και Β.
Γιάννης Π.
Αύγουστος 2020

Τα εκπαιδευτικά φυλλάδια του Eclass4U δεν τα έχω δει σε κανένα άλλο φροντιστήριο. Οι καθηγητές ασχολούνται, νοιάζονται και μεριμνούν για τους φοιτητές, ενώ δεν κοιτάζουν το ρολόι τους, αλλά το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των μαθημάτων.
Χριστίνα Φ.
Μάρτιος 2019
Καλάθι αγορών
Scroll to Top