ΔΕΟ11: Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων και Οργανισμών

Status
Χωρίς Συνδρομή
Τιμή
150
Ξεκινήστε

Ύλη: 4 Τόμοι.

Εργασίες: 4 σχετικά εύκολες εργασίες. Ωστόσο, επειδή η ΔΕΟ 11 αποτελεί μία ΒΑΣΙΚΗ θεματική ενότητα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο εκπόνησης των εργασιών.  Θέματα εξετάσεων: 4 θέματα προσαρμοσμένα σε κάθε τόμο. Επιλέγονται τα 3. Το κάθε θέμα περιλαμβάνει μία νέα περίπτωση Μελέτης όπου απαντιέται με βάση τη θεωρία του κάθε τόμου. Στις ψηφιακές εξετάσεις δόθηκε το διάστημα των 3μιση ωρών για απάντηση 3 από τα προτεινόμενα θέματα. Σε αυτά τα θέματα συνδυάζονται πεδία από όλη την ύλη, δηλαδή οι ερωτήσεις δεν μπαίνουν ανά τόμο. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ:  Από τις ευκολότερες Θεματικές ενότητες του 1ου  έτους, η οποία όμως αναφέρεται εισαγωγικά στις κύριες  έννοιες του management οι οποίες αποτελούν σημαντικές βάσεις και για άλλες ενότητες( ΔΕΟ 23,33,40,43,44,45) Βατή, θεωρητική θεματική ενότητα για κάποιον που θέλει να την παρακολουθήσει ταυτόχρονα με άλλες θεματικές ενότητες ή που διαθέτει ελάχιστο χρόνο.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΕΟ11/ΕΑΠ

1Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΟ11 ΕΑΠ : Τόμος Α – ασχολείται με εισαγωγικές έννοιες και θεωρητικές προσεγγίσεις της διοικητικής επιστήμης. Σχολές γραφειοκρατίας Weber, Taylor, Drucker, διοίκηση με βάση ΣΤΟΧΟΥΣ- ΜΒΟ, επιχειρηματικότητα, προκλήσεις μάνατζμεντ, ρόλοι διοικητικών στελεχών, κ.ά.

2Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΟ11 ΕΑΠ: Τόμος Α και Τόμος Γ [ Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων]. Συνδυασμοί θεμάτων με έμφαση στην οργάνωση, στην τμηματοποίηση της διοικητικής δράσης και στις θεωρίες υποκίνησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

3Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΟ11 ΕΑΠ: Τόμος Β- ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. Πιο ποσοτική προσέγγιση της εργασίας, με ασκήσεις που απαιτούν τη χρήση excel και με έμφαση στη διαχείριση ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ, στα συστήματα παραγωγής και στα εργαλεία ελέγχου υλικών και αποθεμάτων, στις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, κ.ά. Στην εργασία αυτή συνδυάζονται και θέματα από τον τόμο Γ – ΔΑΔ, με επικέντρωση στην ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και στις μεθόδους αμοιβών.

4Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΟ11 ΕΑΠ: Τόμος Δ- ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Η εργασία αφορά κυρίως το ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, τις έννοιες του συναλλάγματος και γενικά ό,τι άπτεται των βασικών στοιχείων για την κατανόηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας, της επίδρασης της παγκοσμιοποίησης και για τον χώρο των πολυεθνικών επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια σε αυτή την εργασία συνδυάζεται και θέμα από τον τόμο Β- ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & Διοίκηση Παραγωγής.

Διάρκεια Πρόσβασης: έως 31-07-2023

Περιεχόμενα Ενότητας

Εμφάνιση Όλων
Εισαγωγή στην ενότητα ΔΕΟ11
ΔΕΟ 11-ECLASS4U- ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ
ΔΕΟ11 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2022-2023
ΔΕΟ11- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- [29/3/23] - - σταδιακή ανάρτηση θεμάτων--
ΤΟΜΟΣ Α
ΔΕΟ 11-ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΤΗ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΥΛΗΣ -ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΤΟΜΟΣ Β
ΤΟΜΟΣ Γ
ΤΟΜΟΣ Δ
ΔΙΔΑΚΤΕΑ & ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ - ΕΚΠ.ΥΛΙΚΟ ΕΑΠ
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρωμένο 0/1 Βήματα
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρωμένο 0/1 Βήματα
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρωμένο 0/1 Βήματα
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρωμένο 0/1 Βήματα
ΔΕΟ11-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ
ΔΕΟ 11-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ECLASS4U- [ ΕΚΠ.ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ]--ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ
Καλάθι αγορών
Scroll to Top