Η ερευνητική ομάδα DAISSy του ΕΑΠ σας προσκαλεί στην ALL DIGITAL Summit 2022

 

Εκ μέρους του διεθνούς δικτύου ALL DIGITAL, η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, δραστήριο μέλος του δικτύου στην Ελλάδα, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην ALL DIGITAL Summit 2022, που διοργανώνεται στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2022, στην Πράγα.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Διαμορφώνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό ΜΕ και για ΟΛΟΥΣ», πραγματεύεται την ευρωπαϊκή προοπτική για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και εστιάζει στο τι συνεπάγεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων και τον αντίκτυπό του στον πολιτισμό, την καινοτομία και την εκπαίδευση, ειδικότερα αναφορικά με τις δεξιότητες που απαιτούνται στις σύγχρονες κοινωνίες. Η εκδήλωση απευθύνεται σε υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τοπικές αρχές, ακαδημαϊκούς, εμπειρογνώμονες, φορείς εκπαίδευσης και κατάρτισης, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο/η στον τομέα των ψηφιακών δεξιοτήτων.

  • Αναλυτική περιγραφή του περιεχομένου του συνεδρίου είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της δράσης, που συμπεριλαμβάνει τον κατάλογο των επιβεβαιωμένων ομιλητών-τριών-και το πρόγραμμα των εργασιών.
  • Ζωντανή μετάδοση των εργασιών της Ολομέλειας που διεξάγονται στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2022, στην κεντρική αίθουσα, θα γίνεται μέσω ειδικού διαύλου στην ιστοσελίδα του δικτύου (https://all-digital.org/adsummit/)

 

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, είναι δραστήριο μέλος του διεθνούς δικτύου ALL DIGITAL και θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην ALL DIGITAL Summit 2022, με ομιλίες, εργαστήρια και συμμετοχή στη διεθνή έκθεση παρουσίασης αποτελεσμάτων των ποικίλων έργων της.

Διαβάστε επίσης:

5 συμβουλές για να διαβάζετε πιο “έξυπνα”

Πως οι σημειώσεις βοηθούν τους φοιτητές

Οδηγός για την τέλεια εργασία

Καλάθι αγορών
Scroll to Top