ΔΕΟ24: Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική

Status
Χωρίς Συνδρομή
Τιμή
150
Ξεκινήστε

ΔΕΟ 24 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ύλη:  4 βασικοί Τόμοι του ΕΑΠ και πλούσιο συμπληρωματικό υλικό με σύγχρονες αναφορές που καλύπτει το 70% της εξεταστέας ύλης.

Α ΤΟΜΟΣ : Εισαγωγή στη Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Πολιτική

Β TΟΜΟΣ : Η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση ΚΑΙ -ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ “ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΩΝ” ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Γ TΟΜΟΣ : Εξέλιξη και οι Θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Δ ΤΟΜΟΣ : Οικονομικά Δημόσιων Επιχειρήσεων και Προϋπολογισμός Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΑΠ-ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- Β.Πατσουράτης & Ν.Τάτσος

Εργασίες: 4 απαιτητικές εργασίες, αρκετά δύσκολες, με  συχνά,  μεγάλα ποσοστά λογοκλοπής από τον φοιτητή και πολύ αυστηρή  βαθμολόγηση.

Τα θέματα των εργασιών είναι ανοιχτά και ο φοιτητής καλείται να χρησιμοποιήσει την Κριτική του σκέψη τη γνώμη του προκειμένου να απαντήσει.

Θέματα εξετάσεων: 5 θέματα από τα οποία επιλέγουμε τα τέσσερα. Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν συνδυαστικές ερωτήσεις από όλους τους τόμους. Δεν αρκεί μόνο η αποστήθιση της ορολογίας για να απαντηθούν τα θέματα αλλά χρειάζεται ο φοιτητής να έχει διαμορφώσει μία συνολική άποψη και να μπορεί να σχολιάσει με πολιτική κρίση.

Τύπος Θ.Ε. : Υποχρεωτική, ενδιαφέρουσα αλλά συγχρόνως αρκετά απαιτητική και με αυξημένο βαθμό δυσκολίας τόσο σε εργασίες όσο και σε εξετάσεις λόγω της δυσνόητης ύλης.

Αυστηροί καθηγητές και μεγάλα ποσοστά λογόκλοπής.

Τι προσφέρει το eclass4U

Κατάλληλο και πλήρως εξειδικευμένο σύστημα μελέτης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, το οποίο επικεντρώνεται στα προαπαιτούμενα εργαλεία(θεωρία και ορολογία) που χρειάζεται ο φοιτητής προκειμένου να τα αναγνωρίζει και να τα εφαρμόζει σε οποιοδήποτε ζητήματα του τεθούν. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο κίνδυνος δυσκολίας και αποτυχίας της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας να εξαλείφεται και Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ..!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ “magic notes”

Περιεχόμενα Ενότητας

Εμφάνιση Όλων
DEO24-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΔΕΟ24---Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η --- ΑΝΟΙΞΗ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
ΔΕΟ24-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ - [2021-2022]
ΔΕΟ24-ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 2021-2022
DEO24-ΤΟΜΟΣ Α- ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
DEO24- ΤΟΜΟΣ Β- Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
DEO24- ΤΟΜΟΣ Γ- ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
DEO24- ΤΟΜΟΣ Δ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
DEO24-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2020-2021
DEO24--LIVE ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2020-2021
DEO24-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ eclass4U- 2020-2021
DEO24-----Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η -----2020--2021
Scroll to Top