ΔΕΟ24: Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική

Status
Χωρίς Συνδρομή
Τιμή
150
Ξεκινήστε

ΔΕΟ 24 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ύλη:  4 βασικοί Τόμοι του ΕΑΠ και πλούσιο συμπληρωματικό υλικό με σύγχρονες αναφορές που καλύπτει το 70% της εξεταστέας ύλης. Α ΤΟΜΟΣ : Εισαγωγή στη Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Πολιτική, Β TΟΜΟΣ : ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Γ ΤΟΜΟΣ : H Eξέλιξη και οι Θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δ ΤΟΜΟΣ : Οικονομικά Δημόσιων Επιχειρήσεων και Προϋπολογισμός Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΑΠ-ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ- Β.Πατσουράτης & Ν.Τάτσος. Εργασίες: 4 απαιτητικές εργασίες, αρκετά δύσκολες, με  συχνά,  μεγάλα ποσοστά λογοκλοπής από τον φοιτητή και πολύ αυστηρή  βαθμολόγηση. Τα θέματα των εργασιών είναι ανοιχτά και ο φοιτητής καλείται να χρησιμοποιήσει την Κριτική του σκέψη τη γνώμη του προκειμένου να απαντήσει. Θέματα εξετάσεων: Στις ψηφιακές εξετάσεις υπήρχε δυνατότητα επιλογής ΔΥΟ θεμάτων από συνολικά ΤΡΙΑ . Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν συνδυαστικές ερωτήσεις από όλους τους τόμους. Δεν αρκεί μόνο η αποστήθιση της ορολογίας για να απαντηθούν τα θέματα αλλά χρειάζεται ο φοιτητής να έχει διαμορφώσει μία συνολική άποψη και να μπορεί να σχολιάσει με πολιτική κρίση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ : Υποχρεωτική, ενδιαφέρουσα αλλά συγχρόνως αρκετά απαιτητική και με αυξημένο βαθμό δυσκολίας τόσο σε εργασίες όσο και σε εξετάσεις λόγω της δυσνόητης ύλης. Αυστηρή ενότητα από πλευράς απαιτήσεων κειμένων με ακαδημαϊκές προδιαγραφές. Οι εργασίες για να βαθμολογηθούν με πάνω από 8 πρέπει να είναι άρτια δομημένες, επιστημονικά τοποθετημένες και με πλούσια τεκμηρίωση στη βάση των πηγών που δίνει το ΕΑΠ.

Γιατί είναι το καλύτερο φροντιστήριο ΕΑΠ – ειδικά για τη ΔΕΟ24 – το eclass4U— ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΟ24 — ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!

Ασχολούμαστε από το πρώτο έως τις εξετάσεις με τις πραγματικές ανάγκες σας για την ενότητα. Δε μοιάζουμε με κανένα άλλο φροντιστήριο γιατί εμείς μελετάμε μαζί σας ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ και όχι αποσπασματικά μόνο τις πηγές των εργασιών. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εικόνα για το πεδίο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ με δεκάδες εναλλακτικές μελέτες περίπτωσης και ανάλυση θεμάτων κριτικής σκέψης.

Ακολουθούμε το χρονοδιάγραμμα μελέτης του ΕΑΠ αλλά επικεντρωνόμαστε στις δικές σας ανάγκες. Κάνουμε τα πάντα και επιμένουμε να καταλάβετε και να αξιοποιείτε προς όφελός σας κάθε ώρα μαθήματος. Με ειδικά διαμορφωμένο και κάθε χρόνο επικαιροποιημένο σύστημα μελέτης κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, επικεντρωνόμαστε στα προαπαιτούμενα εργαλεία (θεωρία και ορολογία) που χρειάζεστε προκειμένου να τα αναγνωρίζετε και να τα εφαρμόζετε οποιοδήποτε ζητήματα σας τεθούν. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο κίνδυνος δυσκολίας και αποτυχίας της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας να εξαλείφεται και Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ..!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ “magic notes”. Ρωτήστε τους συφοιτητές προηγούμενων ετών να σας μιλήσουν για το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΔΕΟ24- ECLASS4U.

Διάρκεια Πρόσβασης: έως 31-07-2023

Περιεχόμενα Ενότητας

Εμφάνιση Όλων
ΔΕΟ24-Εισαγωγή στην ενότητα --- Τι να περιμένω από τη ΔΕΟ24;
ΔΕΟ24- ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2022-2023
ΔΕΟ24 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ [2022-2023]
ΔΕΟ24-- ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ--- Τ Ο Μ Ο Σ Α [ΕΝΤΟΣ ΥΛΗΣ- ΚΕΦ 1,3,5, Haque - Harrop - McCormick ΚΕΦ.10 & 19 - Από Εγχ,"Σύγχρονο Πολιτικοδιοικ. Σύστημα", ΚΕΦ.15
DEO24- ΤΟΜΟΣ Β- Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΕΟ24- ΤΟΜΟΣ Γ- ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Περιεχόμενα
0% Ολοκληρωμένο 0/2 Βήματα
DEO24- ΤΟΜΟΣ Δ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΕΟ24---ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ-ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ eclass4U
ΔΕΟ24- ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ --- ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ---
Καλάθι αγορών
Scroll to Top