Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια πριγκίπισσα. Η πριγκίπισσα αυτή, δεν ήταν σαν τις άλλες πριγκίπισσες. Εργαζόταν καθημερινά σε έναν μεγάλο οργανισμό και πολλές φορές καθόταν μέχρι αργά να δουλέψει για να βγάλει τις υποχρεώσεις τις. Όμως ήταν ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί ήξερε ότι μόλις γυρίσει στο σπίτι θα μπορέσει να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά περισσότερο… το να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα. Μάλιστα, είχε τόσο μεγάλη δίψα για μάθηση που είχε περάσει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είχε ξεκινήσει τις σπουδές της πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Όμως, τα μαθήματα ήταν πολλά και μερικά ήταν δύσκολα για εκείνη. Οι ώρες που εργαζόταν δεν της επέτρεπαν πάντα να διαβάσει όσο χρειαζόταν.

Ένα χειμωνιάτικο απογευματάκι, μόλις είχε βραδιάσει, εκεί κάπου στις 6μμ. κοντά στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, η πριγκίπισσα μας άρχισε να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Σήμερα είχε τελειώσει στην ώρα της αλλά ήταν πολύ ανήσυχη. Έπρεπε να ετοιμάσει μια εργασία για το Πανεπιστήμιο και να την παραδώσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Όμως δεν είχε προλάβει να ασχοληθεί όσο θα ήθελε γιατί είχε να φροντίσει και για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα των αγαπημένων της αλλά κι για την δουλειά της που της απορροφούσε τόση ενέργεια.

Η πριγκίπισσα μας ήταν στεναχωρημένη και ο νους της έτρεχε στο πως θα μπορούσε να γράψει την εργασία της στην ώρα της.


Όσο η πριγκίπισσα περπατούσε στο πεζοδρόμιο και αναρωτιόταν πως θα τα καταφέρει, στην άκρη του φεγγαριού καθότανε μια καλή νεράιδα, η Βίκυ. «Τσικιτιγκλον! Γειά σου! Είμαι η Βίκυ! Θέλεις να σε βοηθήσω με το διάβασμα σου;»
«Μα πως;» Ρώτησε η πριγκίπισσα. «Είναι τόσα πολλά που πρέπει να διαβάσω, και αρκετά είναι σχεδόν ακαταλαβίστικα. Είναι και αυτή η εργασία που πρέπει να παραδώσω την άλλη εβδομάδα… Ουφ».

«Μην ανησυχείς! Υπάρχει η πλατφόρμα», απάντησε η καλή νεράιδα. «Εκεί θα βρεις βιντεομαθήματα για όλη την ύλη, σημειώσεις για να σε βοηθήσουν στο διάβασμα σου, ενδεικτικές λύσεις για κάθε εργασία του έτους σου και επιπλέον βοηθητικό υλικό».

«Και που είναι αυτή η πλατφόρμα;» ρώτησε η πριγκίπισσα.

«Μπες στο www.eclass4u.gr» είπε η καλή νεράιδα. «Θα τα βρεις όλα εκεί!».

Και έτσι η πριγκίπισσα μας, βρήκε την καλή νεράιδα Βίκυ και από τότε δεν χρειάστηκε να ανησυχήσει ξανά για το διάβασμα της στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ούτε για τις εργασίες της. Γιατί μπήκε στην ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top