Eclass4u EAP notes

Πως οι σημειώσεις βοηθούν τους φοιτητές

Κάθε χρόνο και σε κάθε ενότητα παρέχουμε στους φοιτητές μας, ένα πλούσιο υλικό από σημειώσεις. Ξεκινώντας από τα περίφημα Santa Notes και συνεχίζοντας με τα Easter Notes αλλά και τα Magic Notes.

Σκοπός των σημειώσεων μας είναι να σας βοηθήσουν να διαβάσετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας αλλά και να σας δώσουν τις κατευθυντήριες για μια πιο οργανωμένη μελέτη καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Γνωρίζοντας πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, οι σημειώσεις βοηθούν στην κατανόηση της ύλης, μέσα από επεξηγήσεις θεωρίας και αναλυτικά παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης. Ενώ, σας προετοιμάζουν για τις τελικές εξετάσεις με εναλλακτικό διδακτικό υλικό και θέματα από προηγούμενα έτη.

Σημειώσεις παράλληλα με τα βιντεομαθήματα

Παρακολουθώντας τα μαθήματα μέσα από την πλατφόρμα ή Online μέσω των ζωντανών μαθημάτων με τους καθηγητές μας, μπορείτε να μάθετε τις βασικές κατευθύνσεις του κάθε μαθήματος αλλά να πάρετε απαντήσεις και διευκρινήσεις σε τυχόν απορίες σας.

Πολλοί θεωρούν ότι πρέπει να προετοιμαστούν πριν την κάθε παράδοση, ωστόσο είναι ακόμα πιο σημαντικό να ρίχνετε μια ματιά στις σημειώσεις σας μετά το κάθε μάθημα, να τις συμπληρώνετε και να τις βελτιώνετε. Μπορείτε να προσθέσετε τυχόν λεπτομέρειες που συζητήθηκαν στο μάθημα. Αυτό θα σας βοηθήσει και στο να γνωρίζετε τη δομή του κεφαλαίου που θα μελετήσετε έπειτα στην επανάλληψη σας.

Στο Eclass4u γνωρίζουμε ότι οι σημειώσεις είναι ότι πιο πολύτιμο μπορεί να αποκτήσει ένας φοιτητής και για αυτό έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο υλικό σε κάθε ενότητα. Με στοχευμένες σημειώσεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της ύλης και συμπληρωματικό υλικό κατά περίπτωση, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή μάθηση.

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια των φοιτητών μας ” Τα εκπαιδευτικά φυλλάδια του Eclass4U δεν τα έχω δει σε κανένα άλλο φροντιστήριο. Οι καθηγητές ασχολούνται, νοιάζονται και μεριμνούν για τους φοιτητές, ενώ δεν κοιτάζουν το ρολόι τους, αλλά το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των μαθημάτων.” – Χριστίνα Φ. Μάρτιος 2019

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία μας στο grammateia.eclass4u@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες για τις σημειώσεις και τα εκπαιδευτικά φυλλάδια του Eclass4U.

Δείτε εδώ ένα δείγμα των σημειώσεων μας για την Ενότητα ΔΕΟ 24 του ΕΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

5 συμβουλές για να διαβάζετε πιο “έξυπνα”

Οδηγός για την τέλεια εργασία

Ψέματα και Αλήθειες για τα φροντιστήρια για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top