«Τι να περιμένεις από τα ΖΩΝΤΑΝΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ για το ΕΑΠ»

Εφόσον επιλέξεις ζωντανό/ OnLine μάθημα θα πρέπει να έχεις την απαίτηση από κάθε φροντιστήριο και από κάθε «πακέτο υπηρεσιών» να εξασφαλίζει τουλάχιστον τα ακόλουθα:

  • Να διαρκεί ένα ολόκληρο δίωρο (πραγματικά 120 λεπτά παράδοσης και διδασκαλίας), γιατί αυτό πληρώνεις.
  • Να επιλέξεις φροντιστήριο που να επιτρέπει και να προωθεί την αλληλεπίδραση φοιτητών-καθηγητή και φοιτητών μεταξύ τους, έτσι ώστε να αναπτύσσεται δημιουργικός διάλογος, να χτίζεται η απαραίτητη  κριτική σκέψη.
  • Η υποστήριξή σου δεν πρέπει να σταματάει στο μάθημα. Όλες οι απορίες σου πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μέρος της υπηρεσίας που αγοράζεις, δηλαδή η εξυπηρέτησή σου να εξακολουθεί και μετά την παράδοση της ύλης, όταν θα μελετάς με ηρεμία και θα βρείς πεδία στα οποία χρειάζεσαι ενίσχυση.
  • Οι καθηγητές- εκπαιδευτές πρέπει να είναι πιστοποιημένοι με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους για να είναι ικανοί να σε υποστηρίξουν αποτελεσματικά και επιστημονικά και όχι μόνο εμπειρικά. Κάθε εκπαιδευτής οφείλει να ακούει και να απαντάει στα ερωτήματα και αιτήματά σου, διότι πάνω απ΄ όλα πρέπει να είναι σύμβουλος.
  • Σε δύσκολες εποχές όπως αυτές που διανύουμε, βρες ένα φροντιστήριο που να έχει μια πελατοκεντρική προσέγγιση στην τιμολογιακή του πολιτική, που να σέβεται τα χρήματα και τον χρόνο σου προσφέροντάς σου ολοκληρωμένες και ποιοτικές ψηφιακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
  • Οι ενδεικτικές απαντήσεις, τα τυπολόγια, τα εκπαιδευτικά φυλλάδια των μαθημάτων και τα επαναληπτικά φυλλάδια, τα τεστ αυτοαξιολόγησης και προσομοίωσης, θα πρέπει να σου αποστέλλονται έγκαιρα, στο mail σου, ΟΛΑ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ, για να τα έχεις όλα όταν και όποτε τα χρειαστείς διαθέσιμα για τη μελέτη σου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top